LUXE WONEN

Met een grenzeloze liefde voor innovatie en vakmanschap reist PTMD de wereld rond sinds 1992 de wereld rond om items te creëren met een uniek karakter. Wij onderscheiden ons met onze luxe kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen.

GET
INSPIRED

Blader door onze exclusieve catalogi.

Bij PTMD vinden we dat het vinden van het perfecte item voor jouw interieur een plezierige ervaring moet zijn. Dankzij onze overzichtelijke catalogi kunt u op uw gemak ons ​​assortiment verkennen.

Ons assortiment in detail ontdekken? Bezoek dan onze online winkel.

PTMD | Luxe Wonen | Sinds 1992

BECOME AN
EXCLUSIVE PARTNER

Ontdek de voordelen van onze webshop, exclusief voor branchegerichte resellers en projectorganisatoren!

Een wereld van design

Bij PTMD hebben we een uitgebreid assortiment hoogwaardige interieurproducten en accessoires. Van meubilair tot verlichting, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw klanten te verrassen met prachtige ontwerpen.

Exclusiviteit voor uw bedrijf

Als reseller of projectinrichter krijgt u nu toegang tot onze exclusieve webshop. Hier kunt u gemakkelijk en snel de nieuwste producten bestellen, profiteren van speciale aanbiedingen en uw bestellingen volgen.

Samenwerken met PTMD

Bij PTMD geloven we in het opbouwen van sterke partnerschappen. Word onderdeel van ons netwerk en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw projecten en het laten groeien van uw bedrijf.

trendinG

PTMD | Luxe Wonen | Sinds 1992

THE
BRAND

HET MERK

Passie & Vakmanschap

Met een grenzeloze liefde voor innovatie en vakmanschap reizen wij sinds 1992 de hele wereld over om items te creëren met een uniek karakter.

Uniek & Innovatief

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en gepassioneerde retailers bieden wij altijd een verrassende collectie.

Sterke community

PTMD heeft met trots een community van echte fans die op de hoogte blijven van alle acties, nieuwe collecties en aanbiedingen.

Maatschappelijk Verantwoord

Als lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) zet PTMD zich in voor internationale afspraken op het gebied van ketenverantwoordelijkheid.

0
    0
    Uw mandje
    Uw winkelwagen is leegTerug naar Shop